Sport­försäkringar

Sportförsäkringar för idrottsföreningar, klubbar, lag och individuella idrottare.

Svensk idrott är i dag en spännande blandning av ideella krafter och ökande kommersiella intressen. I takt med att idrotten kommersialiseras ökar också de ekonomiska riskerna, både för föreningar samt den individuella idrottaren.

Hos Provins Insurance får idrottsförbund, klubbar, lag och individuella idrottare rådgivning och hjälp med specialanpassade försäkringsskydd och sparande inför framtiden.
 
För oss är det viktigt att kunna hjälpa idrottaren med de behov som finns i varje skede, från ung & lovande via en lysande karriär till ett bra liv efter avslutad aktiv karriär.

Kontakta oss för mer information på info@provinsinsurance.se

Mer om Sportförsäkringar

Tjänster inom Sportförsäkringar

Tjänster

I våra tjänster ingår Upphandling & riskanalys av kundspecifika försäkringar och att kartlägga de risker som medförs vid anordning av exempelvis ett evenemang.


Produkter inom Sportförsäkringar

Produkter

De produkter inom Sportförsäkringar som vi tillhandahåller är Licensförsäkring & medlemsförsäkring, Sjukvårdsförsäkring, Inkomstbortfall och Företagsförsäkring.


Golfförsäkringar

Golf

Inom Golf erbjuder vi försäkringar för Golfklubbar, Golfshopar & instruktörer samt försäkringar för medlemmar i PGA of Sweden.


Evenemangsförsäkringar

Evenemang

Vi kan erbjuda specialsydda Evenemangsförsäkringar och hjälpa till med skadeförebyggande arbete för evenemangssamordnare.

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB